hos sandraaaa

Idag var det drag på ica kvantum kan jag lova :D Tiden bara flög. Härligt!
Slutade klockan 17, men var kvar och väntade på Sandra som slutade klockan sex :D Passade på att sminka mig och fixa mig under tiden :D Sen handlade vi lite, örhängen bland annat, haha det är ju ett måste om man glömt sina egna hemma. så jävla klantigt. Sen upptäckte jag att mina leggins var trasiga, tre hål i dom, så skulle jag måla svart nagellack på hålen och fick på hela benet, haha orutinerat, men det syns inte så jävla mycket så det blir nog bra ändå :D
Fick precis ringa till wickan som är kvar på jobbet, hon slutar nu klockan 7, jag glömde mina klackar där :D haha frågan jag ställer nu är; Vad mer har jag glömt?

Nu är jag hemma hos Sandra, hon själv är i duschen!! Sandras mamma har ordnat så himla fint, verkligen superfint, så har hon lagat mat också, sallad och paj bland annat, fenomenalt!!!!! Det blir ju grillning senare, när dom andra kommer, kommer bli så jävla bra det här :) Troligtvis blir det krog sen. Kanon!!!!


Tessi och jag hade ju en sån fenomenalt bra sista april förra året, måste överträffas, fast på varsitt håll då tyvärr :( Hon ska sitta i bilen på nya zeeland och äta godis, och jag ska sitta på arslet här i bomhus och dricka sprit :D

ehsofias. whatever

'I am far from perfect. But i will be perfect
for that imperfect someone who is perfect for me'






hello, haft en galen dag på alla vis.
Började på stan med den här sköna människan
Tycker bilderna får tala för sig



plussa på en äcklig isglas med random vanilj och lite mat på coffehouse så är beskrivningen av dagen optimal :D

Senare mötte jag upp mamma, så seg. Jag skulle hittat nåt att ha på mig imorrn men så blev det inte, vi styrde till bocken istället och det var ju ganska nice det med om man säger så.
Sen när vi kom hem typ 8 hade vi besök av min moster, trevligt  :)
Sen var jag sur men vet inte varför, var nog stressad och sen var jag fortfarande sur över att jag inte hunnit köpa varken något att ha på mig eller dom coola solbrillorna vi hittade på MQ idag.!!!!!. sämst.
Det blev inte bättre av att jag skulle åka och handla och glömde plånboken hemma :D Fick cykla till statoil istället :D haha. Tog en extra vända med cykeln så jag skulle bli glad igen :D
 Sen har jag haft jättemycket att göra. Måste packa allt till imorrn eftersom jag jobbar 7-17 och måste åka direkt från jobbet. Vet inte alls vad jag sysslat med men är inte klar iaf och måste verkligen sova snart. HETS Vafan är det som tar sån tid?  :D

Ska hem till Sandra sen imorrn alltså, och grilla och stackars er som inte får vara med för Sandra är världens bästa och vi kommer ha det bäst av alla. suckeeeeeeeeeeeeeeeers





 


heeyyeey

Goooodmorgon Hunneeys.
Slut på kaffeeee. galet jobbigt.
Idag ska jag till staden med Wictoria och kanske sandra, inge superfint väder direkt, kommer bli bussseeeeeen.
Vi ska äta lunch tror jag, eller fika, och jag ska kolla efter något att ha på mig imorrn. Dessutom borde jag klippa mig.

Drömde att cillan kommit hem från Åre, och att hon hade snagg, rosa tuppkamm och var allmänt bitter och jättearg.
Så är det nog inte :) Hon kommer hem nästa vecka och ska få världens bamsekram av mig :) Och det ska hon få oavsett hur hon ser ut :D


Lyle&scott är för moderater.



va ju så jävla taggad på att åka iväg till kansliet i min nya randiga vita tröjja. TILLS jag står i hallen och ska gå iväg då jag ser att det är puder, alternativt foundation på hela armen på tröjan samt hela sidan. Jag blev ganska irriterad. Förstörd på hög nivå liksom, var tvungen att byta om.  Hur fan gick det till överhuvudtaget?
Det jobbiga var att jag verkligen kände för att ha randigt på mig också och jag inte hade något mer randigt? Fast det har jag egentligen, fast jag vet inte vart? whatever, det ledde i vilket fall till att jag fick skippa allt som har med lathet och buss att göra och ta cykeln istället, så sur.

Innfann mig på moderaternas kansli i tid. Erik Bengtzboe var riktigt duktig och verkade väldigt drivande och kunnig!
Vet inte om det var största dissen eller inte när han började pata om fördommar och moderat-tjejer, att alla var blonda, hade pärlörhängen och lyle&scott-tröjor. haha kände mig så träffad, just eftersom det var så jag såg ut idag =). Det var ju ganska kul att vi var typ 3 stycken som hade blondt hår och pärlörhängen också, haha. skitsamma.
En annan rolig grejj var när det undrades vad "den galna kommunistskolan" i gävle heter, och alla svarade VASA.
Haha underbart.



Har förövrigt varit en bra dag, var ner en sväng på stan och bokade tid för att fixa håret, blir ut med löshåret dagen innan grekland så beställer vi nytt när jag kommer hem och sätter i det nya den 7 juni igen :) Usch kommer vägra visa mig bland folk mellan den 5-7 juni, men i grekland ska det väl gå ann :P fan va ytlig man kan vara.
Det ska fan bli mitt nästa års nyårs-löfte. ATT INTE VARA YTLIG
Det här året tvingar jag ju mig själv att inte vara så jävla dömmande.  Så när jag lärt mig det lagom till december så ska jag ha som löfte att sluta vara så jävla ytlig. Det är riktigt tragiskt faktiskt och det allra mest tragiska är att det kommer bli så jävla svårt.


Nu ska jag träna på svennebananlåten. Måste kunna den till wickans kalas. När det nu blir :D
I vilket fall som helst så ska jag fan kunna den före henne!!!! önska mig lycka till



http://www.seekalyric.com/song/Promoe/Svennebanan

Heja friheten




Som jag nämnt tidigare så är det valupptakt med MUF i Stockholm den 9e maj, med aktiviteter hela dagen och middag och partieh på kvällen. wuhu. Har funderat lite på vad jag ska ha på mig på middagen och jag tror jag kommit fram till det här.  Stiligt värre. Jag tycker det är så jäkla  fint ihop.
Men troligtvis kommer jag köra på något mer neutralt, typ som svart från top till tå, eller vad säger ni?
Appropå muf så ska jag snart iväg till kansliet!!! Ska vara där kl 18.
hejdå


theres nothing else I can say



Så jävla bra.
Lets have som fun this beat is sick I wanna take a ride on your discostick!
And now I want it bad, want it bad.

Fick vykort från Australien idag, från THERESE såklart!!!
Det stod att hon klappat en orm, stackars människa.
Inte i det vilda hoppas jag
 fint kort, tack kompis!


Håller på åh städar förfullt, bytte plats på min klädhängare och en annan möbel, blev nog bättre. Har inte riktigt bestämt mig än :D Men jag tror fan att det blev det.
Var så jävla sugen på ut åh cykla men jag tror fan inte jag orkar, har lite kvar i rummet, ska nog bädda rent och grejja , sen kolla tonårsliv som sagt, kollar alltid på datorn istället för tvn. mycket mysigare. har hittat dom jävla hårnålarna iallfall, låg i mitt smyckskrin, dålig plats.



En söt liten flicka är kär i en militär för ingen kan ge henne ett skjut som en kille med gevär.

b som i bag in box

Hittade inte mina hårnålar imorse så fick damp, jag köpte dom i förrgår så dom måste ju ligga här någonstans.
Av den enkla anledningen har jag nu bestämt mig för att städa här. Blev skitsur för jag fick ha ett vitt fult diadem istället.
Hänge ändå mest vid en hylla vi saften, inte så många som såg mig alltså.
Fick massa glassplitter i handen samt att jag skar upp lillfingret efter en liten olycka jag ställde till med:


Frida skrattade bara åt mig och jag fick moppa golvet :D haha
Förövrigt har det varit en nöjsam dag.
När jag köpte tvättmedel och sköljmedel när jag skulle gå hem skrattade Johan Sandström åt mig som vanligt och sa " Ska du hem och tvätta nu igen" han är lite finurlig.
Ja jag ska faktiskt tvätta, min jobbskjorta, för den är full med sylt.  äcköl.
Sen har jag insett, så sent som idag faktiskt, att jag inte alls jobbar stängning på sista april, utan att jag jobbar dag :D jippie, får se kära gossekören vid högskolan även iår. Jag har faktiskt varit uppriktigt nere över att behöva missa den. Den hör ju liksom till!!!!!



Ja så nu ska jag städa och tvätta, haha som en riktigt kärring, Ikväll är det tonårsliv på tv igen.  svt 1 kl 21.30, det är riktigt bra, ni borde kolla.
jag återkommer lite senare :)



dont be mad once you see that she wants it
cause If you liked it then you should have put a ring on it.

easy come, easy gone

Så jävla trött dag. haha sov tills 1 imorse eller så. Sen åkte jag till Valbo med mamms., finally, åt på ikea sen blev de tröjja bara och så lämnade jag tillbaka två saker. (Y) Gick ju plus iaf :D 
Innan jobbet hann jag hem och lägga mig på sängen, somnade i bilen på vägen hem, haha kände mig som ett litet barn men är så jävla slö?
Jobbade 18-22, behövligt. Jobbade med Wicks och Ingalill. skön kombo. Köpte dammservetter på jobbet haha, så nu har jag städat mitt sminkbord som annars ser förjävligt ut efter en dag för det blir så jävla skitigt av allt smink?  Då blir jag på dåligt humör om jag ska vakna och sätta mig vid ett bord som är skitigt av puder,  så jävla ointressant haha, men jag fattar inte hur det kan bli så?  uuusch. Så nu är det vitt och fint igen och inge solpuder ligger och dammar .  wuhu. Kommer nog behöva städa med sånnadär varje dag. haha


Förövrigt händer ingenting.
Vecka ser ut såhär:

Måndag: jobb 8-18
Tisdag: ledig, ska till kansliet kl18, Erik Bengtzboe ska prata om kampanj!
Onsdag: ledig, lunch/fika/nånting med Wickan. vill ni vara med? :)
Torsdag: SISTA APRIIIIL taggaaaa, fast jag ska jobba hela kvällen, mindre bra, inte bestämt vad som händer sen men nånting blir det iallfall, och det blir nog jävligt skojj  :)
Fredag: jobb 17-22
Lördag: jobb 10-20
Söndag: ledig

Ganska bra vecka,, har mycket roligt att se fram emot nu. den 4 Maj ska jag äntligen få fixa mina tänder, tack ingalilll!!! 8-10 blir det stockholm till kristina men även valupptakt med MUF hela lördagen, Reinfeldt kommer :D så nöjd över det.
När jag kommit hem efter den helgen är det bara drygt 2½ vecka kvar till Grekland och när jag kommer hem den 5 Juni så är bästa Tesssiiii hemmaaaaaaaaaaaaaa. Fan vad jag längtar efter henne, om ni bara visste :)



hitttade bilden i amandas bloooggg. vilka tider det där var, hur gammal var jag 16 eller 17? nåtsånt.
Bästa Cecilia kommer hem om lite drygt en vecka. hon är ju också så saknad så det finns inte. Blir systrar i jeans och kladdkaka när hon kommer hem, för det känns som en typisk eftermiddag för oss.

Nu är jag så död att jag knappt orkar lägga mig under täcket. Köpte en ny kudde idag, den ska invigas bigtime. Imorrn ska jag cykla till jobbet. kaffebryggarn laddad. tur det liksom.

natti

hey babes

Heeej blogg

heetaste leggingesn inköpta


så jävla snygga,
förövrigt var det inte sådär jättekul att gå på stan, sprang fram och tillbaka upp, ner och överallt. Men det var fint väder och mycket folk. Sen åkte jag förbi Ludwig snabbis, sen kom mammsen och hämtade mig så åkte vi och tröck i oss pizza.
Nu ska jag snart träffan L igen, vet inte vad vi ska göra. Men det visar sig väl :)¨
fan va nöjd jag är över det här vädret. så jävla skönt att cykla.




Ha en trevlig lööööördag. stå på bena.

its 2 bad about your girl



Typ sådär vardet imorse. haha. så nice ändå.


Igår, blev utgång, men först jobb, var dödligt trött för jag hade ont i ögonen och spränghuvudvärk, sällan jag har det ?
Sen fick vi punktering med på bilen så jag kunde inte åka ut till valbo. sämst.
Hela kvällen gick jag och drev och skjutsade runt folk tills jag kom hem till sandra klockan 10.
Där var det trevligt, hällde i mig lite cider sen gick vi till stan och jag och Frida gick till goya! tummen upp. Blev lite vodka lime också, hur perfa är inte det?
jaaa, bra kväll tyckte jag iallfall. summa sumarum,  :)

Nu ska jag åka ner på stan, KANSKE spendera litegrann. bara på nödvändigheter förståss, men det hela är en definitionsfråga. 
Det roligaste hittils idag var helt klart när alex slog huvet i en kniv imorse. skratta så jag fick ont i magen. 

om jag bara orkar.

Nu fick han med mig ut på promenad också. kanske  :D
Jag som är så slöööö.
jaja det där ordnar vi. :D




wickan gillar mina posebilder det vet jag.
jag gillar hennes temprament.  :D


tror jag hänger på eran utgång imorrn flickor.  :)

så sant som det är sagt

Igår spöade jag ludwig i biljard. not. han var duktig, jag tror fortfarande att han tävlar i det där på fritiden. han sinkade sig bara så inte jag skulle bli sur tror jag!!!! Det var nice iaf.
Idag så jobbade jag ju såklart, har skurit mig på min jobbkniv 1000 gånger idag, mina händer ser ut som skrutt. fuuult.
imorrn ska jag måla svart nagellack.
Nu ligger jag på sängen och är slö. lyssnar på den här låten:

 



efter en lång tids funderingar har jag kommit fram till att jag är felfri.

Allting som jag vill kan jag göra :)

Igår då;  tog min cykel och begav mig till interpool till sandra, wickan, emelie och wickans man.
Vi spelade biljard och även fast jag är kass vann jag två gånger, en gång på riktigt och en gång för att min motståndare sänkte den svarta i fel hål. (jag hade typ alla bollar kvar, han skulle bara sätta den svarta) hahaha, men jag blev nöjd.
Sen satte vi oss och filosoferade vid ett bord med lite cider och öööl. nice.
Helt random träffade sandra en kille som hon festade med i bulgarien för X år sen? Ganska slumpartat eftersom han bor i västerås? jaja, det var kul så dom satte sig vid vårt bor dom med. frammåt ett avrundade vi och jag rullade hem. Lyckad kväll faktiskt. superkul.


appropå ingentinte så saknar therese och jag ser fram emot vår sup&sol resa som troligtvis bär av till ayia napa i sommar. Juli någon gång?
Det är inte så lång tid kvar tills hon kommer hem heller :D 5½ vecka kvar tills jag åker till grekland, sen när jag kommer hem är hon hemma. me likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. guld guld guld.


stiligt.

vad händer nuråååå . skönt att vara ledig iallfall.  måste kolla hos tandläkaren när jag hade min tid. Sen ska jag vänta på posten, jag vill ha ett visst brev NU.  :D Nu blire nog lite powerboost med kaffe och promenix, har lovat ta ut pengar till min brorsa så han kan köpa gymkort! ambitiöst liksom. 
Senare ska jag fika med Ludwig  hejdå :) 

drick sprit och håll käften

Hemma efter en galet bra kväll på interpool.
 Den var seriöst hel-lyckad.


såhär såg jag ut och nu ska jag sova.
men stay coool people, jag berättar allt imorrnbitti ;)


Heeej, hemma ...

Heeej, hemma igen!
Blev lång dag, galet trött imorse precis som jag anade.
Ska trax iväg till interpool.
Wickan vill se en repris från lördagen eftersom att hon inte kunde skåda mitt vackra  (läs: fulla, vinglande elende) jag då, men det kan hon glömma.



i guess i just lost my husband I dont know where he went, so Im gonna drink my money Im not gonna pay his rent :)
 na nanana nana na

godmorgonn

Sitter i sängen och kollar på tv, ska få skjuts till jobbet idag.
Kunde inte nån sagt det igår? Då hade jag kunnat sovit längre + haft en softare morgon. typiskt.
Hann göra mig en kopp te iallfall. :D me like.


ses på icaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Ska jobba med den här bruden idag, känns nice. ska räkna ner tills klockan blir 9.


haha vilken bild :b

åh live you life med rihanna på mtv. ska rocka lite.

res dig & gå


Blev en cykeltur kvällen till ära, sen har jag tvättat och städat. att jag orkade det?
Jag orkade nog inte, var nå resevtank!
Ska kolla på tonårsliv nu, sen blir det sova.
7-17 imorrn då. inte helt fel, är ju ledig på onsdag sen.

Igårkväll bokade jag tågbiljett till stockholm 8-10 maj, ska till kristina på fredagen sen är det valupptakt med muf hela lördagen, aktiviteter osv, sen middag på kvällen. Kommer bli superskojj. Sover hos Kristina på lördagen också och åker hem på söndagen. längtar längtar :)


fulaste bilden, snacka om att helt missa vad jag skulle knäppa på.  haha




Förövrigt tycker jag tiden flyger, det känns också ganska bra nu, man måste ge saker och ting tiiid. Det har jag gjort, inte speciellt mycket, men det känns bra och jag vet att det var rätt beslut. och ju längre tid som går, desto mer rätt vet jag att det kommer kännas. Och det är ju huvudsaken
Någonstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver...



Juste, idag kom Calle & Fredrik och hälsade på mig på jobbet också :D  ett tag på eftermiddagen sådär, det var kuuuuul. Nu ska vi ta tag i den där bowlingen, så den blir av någon dag.

hej blogg.

Är så galet trött. Låg på helspänn hela natten såklart, brukar bli så när jag ska upp tidigt. Vakna runt halv 5, kunde inte somna om då sista halvtimmen heller, trist men kanske lika bra det.. Min puls var himla hög igår kväll när jag skulle sova, läskigt, troligtvis streeeeeeeess. jaja man kan väl inte sova bra alla nätter.
Fint var det i sätra imorse iaf, på brynäs med för den delen. solen gick upp :)

Men kallt var det, så det blev buss ändå.
Inventerade chipshyllan på jobbet, hah tror ni man blev lite less eller ? tog 3,5 timme. jävle pringelsrör.
Sen jobbade jag till klockan fem, lika bra det liksom. hade inget bättre för mig ändå, lite annat ointressant fakta är att jag fick lära mig göra ettiketter, lägga in varor samt lägga in dom i systemet idag. . king att kunna.
skitsamma

Nu ligger jag i vilketfall på sängen och är helt död.
Tonårsliv på tvn ikväll, bäst. kan kolla in alla avsnitt på svt.se/svtplay. Jag tycker det är ett bra program.
förövrigt händer inget, borde städa här men är så jävla trött och seg. Kommer äta och däcka.

Vi hörs om nån timme eller så. har faktiskt mer att skriva om, men inte nuuuuuu


jag har den här bilden i ungefär 300 varianter, så ni får drass med den ett tag.

natti

Min ångest har väl försvunnit något nu. Tur det
Förövrigt borde jag sova, , ska inventera imorrnbitti klockan 6, känns  som jag kommer vara d ö d.
Funderar på om det blir cykel eller inte ? kvart över fem kanske är liiite tidigt för att sätta sig på en cykel? vet faktiskt inte. Låter impulsen styra imorrnbitti. skulle tydligen bli galet kallt också . fan.
Mina tre jobbtimmar gick fort. :) skönt.
Nä orkar inte med det här. ska sova.


stackarn

Söt du är andre, dröm vidareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :D

André säger:

aja hörs väl nästa helng

sofia - säger:

hah nej nje

sofia - säger:

ska fan inte ut

André säger:

får väl vara med mig

André säger:

ha en myskväll

sofia - säger:

myskväll, glöm!

André säger:

haha





nya sup-regler



Nya sup-regler

1. gå inte ut på krogen om du är för full
2. kom åtminstonde i h å g om du varit på krogen, låt inte krogstämel påminna dig dagen efter.
3. använd inte telefonen om du inte ska ringa efter borttappade vänner.
4. använd inga bankomatkort
5 ha aldrig nylonstrumpor i högklackat = du trillar och skrapar knäna..
6. spy inte
7. ta dig hem fortast möjligt när du känner att "det här är fan inte bra nånstans"



ångest.se



okej, däcka var nog bara förnamnet.
förlååååååååt alla jag träffade. jag har ingen aning om vad jag sysslade med och sen har jag största ångesten över mina 100 sms till en viss person. sen skjutsade han hem mig oh deet kanske var bra det men vasjuttooooooooon.
pinsamt pinsamt pinsamt. jag var verkligen dryg.

över till något annat så var det iallafall en mysig förfest., mysig stund i andersberg. sen vet jag inte riktigt :D
ja ja,.
Ska jobba 16-19, det blir bra det


hej mitt i natten

Nyss hemkommen från biljardkväll på interpool med sandra och wickan. det var wiktoria som drog med oss ut såklart, så nu komemr jag väl vara död imorrn. hehe .Blir jobb 10-20 sen ska jag och Amanda däcka ihop någonstans
Ikväll var iallfall väldigt kul, jag fick tillochmed i någta biljardbollar, den ni. Synd bara att jag inte var förberedd, kom direkt från jobbet. Det var väl tur i oturen att jag var ner på stan idag innan jobbet, så jag hade anständiga kläder på mig iallfall och inte mjukisarna, haha. Det var nice iallfall.
Proppat i mig te och macka, välbehövligt, klockan är ställd på 8, måste upp och duscha då.
Hade en chokladask på sängen som väntade nu när jag kom hem också. tack mamms.


STAY REAL

Vaknade på skithumör, det var jobbigt att inse att man var tvungen att vakna, att klockan var halv 1 gjorde inte saken bättre heller. Trodde bestämt att jag ställde den på 10?
Men men, var ju vaken till klockan 3 eller nåt också. Låg och lyssnade på musik och tänkte en massa. Igår var en påfrestande dag. Idag kommer också bli en jobbig dag, imorrn med. Det kommer bli jobbigt för att det är svårt just nu.
Men det blir väl bättre såsmåningom antar jag.

Så, vad händer? Köpte med mig keso, mandarin och päron från jobbet igår, meningen var väl att jag skulle äta det till frukost, för det är så jävla gott. MEEEN eftersom jag känner mig sjukt offer-deprimerad så ligger jag fortfarande kvar i sängen och planerar inte en tripp till köket inom den näramste timmen iafllafall. Planerar inte ens att gå utanför dörren innan jag ska åka och jobba klockan fem, men det måste jag ju, kan ju inte ligga här hela dagen?

Ikväll var det tydigen medlemsträff på kansliiet (muf-gävleborg), Hampus smsade mig igår. Problemet är bara att det blev lite kort varsel, så jag jobbar ju naturligtvis ikväll. Nästa gång loovar jag att jag ska vara med, känner mig som en dålig styrelse-medlem. :P

OOOM man skulle ta och fixa till sig lite.

här kommer lite låttips

Melissa Horn - Långa nätter
Melissa Horn - Hanna
Melissa Horn & Lars winnerbäck - som jag hade dig förut.
Kelly Clarkson - All I ever Wanted
Kelly Clarkson. If I cant have you
Kelly Clarkson - My life would suck without you.


Melissa Horn aaw





Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen




Godnatt people, blir väl till åh däcka nu antar jag., imorgon är en ny dag.



favvotröjan åker på så mår man bra sen.

Mmm kanske skriver nå mer

HEEEEEJ VÄNNEEEEEEEEEEEEER
proppat i mig nå krav-märk choklad som jag köpte med mig hem från jobbet. Som en god tröst liksom. Det var ganska nice men sen mådde jag illa, drack vatten och nu trycker jag i mig mer godis. Jag funderar på om jag ska klippa mig imorrn, liksom jämnlångt ner till axlarna? Tror det skulle se frescht ut. Jobbade ju softaste tiden idag åh, 17.30 - 22,15 dessutom kunde jag ta bilen idag. asnice, tog ett extra varv innan jag åkte hem och bara dunkade musik. sorterade lite i huvet. Ganska mycket just nu faktiskt.

här är en ganska svängig låt, inte för att den har nånting att göra med nåt, men den kan ju för all del muntra upp stämmningen lite, eller vad säger ni?



sitter och läser alla biktningar från Stina-lees blogg, en del är verkligen hemska, andra bara roliga. ni kan läsa här :
http://stinalee.se/2009/april/bikten-1500-1900.html#comment

Och ni borde verklgien läsa, väldigt underhållande och samtidigt får man lite perspektiv på livet.

En tjejs kommentar var så jävla skön:
Postat av: Sara

kan alla sluta tjata om sina killar. Det verkar som om hela Sverige har killproblem.. Bry er inte om dom tjejer om ni inte kan fixa det så försök bara komma över det och gnäll inte!

Kändes som en stabil kommentar, jag gillar den.



Wickan lärde mig det här med att uttrycka aggressioner idag haha. hon är verkligen störtskön haha
Så jag kan nu stolt meddela att jag är mästare på att uttrycka mig argt. Eller jag ligger i hårdträning, hör inte till min vardag direkt att säga saker som jävla f*tta och dylikt, haha uschochfy, men ibland så måste man och då känns det så jävla bra.
 Det var galet vad jag gillade hennes sköna kommentarer hon la idag när vi tampades med idioter. tummen upp för det. Ett ljus i mörkret liksom :)
"Never argue with idiots, they'll only drag you down to their own level and beat you by experience"


sköt ditt.

Var nyss in på hm.com och klicka i en massa saker, sen tröck jag på kryss, duktigt va?
fast besluten att hålla mitt löfte, även i svåra tider.
Känner inte för nånting just nu.
har varit hos skolläkaren med min lillebror. Sov inte bra inatt, sen klev jag upp halv 7 och körde mamma till jobbet. kunde inte somna om förrän halv 11, sen ringer mamma och väcker mig kvart i 12, kände verkligen inte för att kliva upp.
jag vill fortfarande bara dra ett täcke över huvet. tack Bj-ämända för dina fina ståtliga ord från bj-biblen. varför läser man inte den oftare?



fick en sjukt onödig kommentar igår i min blogg, inte publicerad såklart, sen har personen i fråga ägnat hela den här dagen med att smsa att jaag är en äcklig slyna. Känns det nödvändigt? 
jag tycker inte det jag.

nu blire jobb, sen blire hem.
- vara vaken hela natten, känna om hjärtat sitter kvar. fyfan

if i cant have you, then I dont want anyone.

kom änglar

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Jag satt där med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis ja det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
och här sitter jag, baddar såren med salt
det går åt helvete med allt





det känns som jag ska dö


mm

jag kommer typ dö snart.

fortsätt så.

är fortfarande kvar i sägnen, fast jag ligger inte, utan sitter.
Idag är en sån dag jag inte vill ta mig upp härifrån överhuvudtaget, men jag har redan legat kvar två timmar efter jag vaknat, så jag är alldeles för pigg för att fortsätta ligga med ett täcke över huvudet. Det blev bara drygt och långtråkigt.
Så nu sitter jag upp som sagt, lyssnar på musik. Har lyckats koka ihop lite vaniljte, jag skippar kaffet, för jag orkar inte vara pigg idag.
Ännu värre är att jag lovat att  gå och möta upp mamma halvvägs till stan, för hon jobbar bara halvdag idag och skulle gå hem hit sen. gah. jag orkar inte, hon kan ju inte ringa och fråga sånt när man sover? då säger man ju bara ja för att få lägga på?! Men jag får väl skylla mig själv antar jag. Kan vara nyttigt för mig att ta mig utanför dörren.

Hade en klant-dag igår. haha hade sönder ett lysrör på jobbet med en kartong, blev rädd och tappade kartongen i huvet. sen när jag kom hem så gjorde jag mackor, när dom äntligen var klara så tappade jag dom uppochner på golvet haha så jag fick göra nya. Sen stod en taklampa och blinkade i rummet bredvid mitt, så då när jag skulle skruva ut den, tror ni inte jag tappar den i backen åh? lyckat sherlock :D



Nä även fast jag tror chansen är minimal så hoppas jag att den här dagen blir bättre.
nu ringer drygmamma. måste snabbsminka mig och klä på mig. if you seek amy


godnatt

Not for me, I want you




But if I cant have you, then I dont want anyone.


you got to have faith

Livet löser sig såsom det är tänkt.


jag vill
jag vill jag vill
jag vill tro att det är så

live it up



Sådär såg vår utomordentligt braiga påsklunch ut som vi tillgade igår hemma hos Emma.
Emma, jag, Melinda och Sandra . Det var ett trevligt måndags-initiativ tycker jag :D
Ganska chill iaf, drack lite kaffe och lyssnade P3 också. den ni.

Sen åkte jag + mamma & bror hem till min moster och fikade och var kvar där till kvällen.
Väl hemma hände  ingenting, jag kollade på film med mig själv i ett mörkt rum. jag vet inte om det var deprimerande eller mysigt?!? Somnade skapligt tidigt gjorde jag också. gah. Det var nog en deprimerande kväll.

Idag ska jag cykla till jobbet. Skönt som fan. Sen är det smidigt också! Blir det nå afterwork ikväll dåå? Jag vill ha öl typ NU.

Strike a nördig pose.

nu ka jag leta resa till mig och tessi, vilka vill hänga med?

påsklunch

påsklunch hos Emma idag klockan ett, jag gillar det!
Har äntligen fått " you spin my head right round"-låten, såå nöjd.
Nu kommer jag spela den tills jag lessnar. :D

har hållt mitt löfte och inte köpt nåt på 10 dagar. jag ska fortsätta med det! :D se om jag klarar fram tills månads-slutet :D wuhu. Isåfall ska jag fira det med att öpnna ett nytt sparkonto. Blir icabanken isf :D




hej maaaaaaat. hungrig nu jöö


natti

gårdagens roligaste sms, svaret på mitt sms som löd:
"lever du eller snygglo"
och svaret kom halv 4, och det blev
"ya"
haha. kanske inte sådär jätteunderhållande för er, men jag tyckte fan det var lite småkul.
whatever
sjukt nice att vara ledig imorrn :D


säger väll godnatt nu

hejja framtiden

jag säger såhär:
heej uppsala?
hej kth?
den som lever får se.

vafan?

Igår var kul-kväll.
Gled in på slick runt 12-tiden, lite halvt gratis sådär :D
Därinne träffade vi på emelie, sandras kompis så vi dansadeeee. hörde white stripes, nice, THE WAY I ARE också :D tror ni man blev nöjd eller?
Inne på slick vimlade det iaf av desperata halvgammla män, haha deprimerande och jobbigt om inte annat.
I vilket fall som helst så drog vi till Mcdonalds och åt maaaaat runt två, sen blev det 20-överbussen hem för mig.
La mig i sängen och slockna. Skönt.
Idag väntas jobb, 13-22.15. d e t är deprimerande på riktigt. Ska åka nu 12-bussen, Sitter och sminkar mig så jag ser ut som folk idag. inge bakis eller nå iaf, men drack inte så fasligt heller. det kommer nog gå bra det här!
vem försöker jag övertyga? skitdag. :D




Idag fyller bästa wach 20 också, ska nog ringa och skrika grattis .

nä, mer mascara.

sup för livet

Sitter hos Sandra nu och väntar på att hon ska komma hem från en dag på kära ICA Kvantum, fick ta hennes nycklar tidigare idag. :D Ikväll kööööööööööööööör vi, är så tagg :D party party
jag jobbade 7.45 - 16 idag, soft, fast jag var ganska trött imore för jag sov inte nå mycket inatt för jag mådde illa. :O Men en tre&halv timme ble det iaf, som vanligt det när jag ska jobba sådär tidigt :D haha 
Sen åkte jag hem och gick in på studera.nu för att att söka högskola, fick fet ångest och loggade ut från sidan. Tröck i mig lite chips och påskgodis, åt god middag med familj (obs händer sällan, att vi äter tillsammans allså) kollade på sandor/ida sen duschade jag och åkte hit.

dagen har vart bra , igår var bra, jobbet var bra. JAG GILLAR LÄGET OM MAN SÄGER SÅ!
Undra hur snabb hon är på att cykla, jag tippar på att hon är här innan halv iaf :D


Nu är det förmycket blod i alkoholomloppeeeeeeeeeeeeeeet!!!!
sa jag att jag är taggad?




if i cant have youuuuuuuuuuuuuu. ♥ :)

let me be

Ligger och kollar på talang på fyran, David ska ju vara med idag :)
Wachen kommer hit sen, får se när! klockan nio börjar parlamentet det ska jag kolla på!
Det var mysigt hos mormor. morfar skjutsade hem mig sen, skönt att vara hemma också, har dunkat hög musik och bara varit ensam ett par timmar nu, så skönt.


dålig dag.

öööööh
jag mår illa och igår var fan inte bra nånstans. haha, verkligen jag blir förvånad över mig själv ibland.
det är inte ens kul så det där "haha" passar inte ens in.
Det som var bra med kvällen:
sandra & wickan
jag hörde mayhem på krogen.

det som var dåligt med kvällen
resten.

det var verklgen så. jag trillade in på toaletten på slick, tur att det satt en tjej på golvet som jag landade på annars hade det fan gått illa. jag var pinsam och satt och grinade som ett offer hela kvällen. Sen gick det som det gick och nu sitter jag här och är uppriktigt förvånad över vilken hemsk människa jag är. jag tillägger att jag är dum också, och rejält dryg. en hemskt dum-dryg människa är vad jag är. pinsam är jag också. nej jag måste rycka upp mig om jag ska orka med mig själv, för det gör jag verkligen inte just nu.


påskmat hos mormor&morfar klockan 5, sen ska jag träffa han och då ser vi väl vad som händer. ska gå och dränka mig i ett handfat nu.

dålig dag. var det inte den här dagen som jesus dog också?




det var ett fint kort jag hittade iallfall, fan va vi var wasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

hej blogg

snabbt inlägg. Blir jobb nu 16-22 sen blir det fan utgång med sara och sandra. grymmmmmmmmmt
Ska ha nya kjolen jag hämtade ut idag. superfint.
måste åka till jobbet nu typ, för ska åka tian!
Har fet ångest över universitet, har inte bestämt vilken jag ska söka i första hand än!!! gaaaaaaaaaaah



gapa & sväj

nighty

Guu helt slut, mördardag 12-22.15.
Köpte chips och tröck i mig så nu är det chips i hela sängen, konverterade ganska snabbt till mit påskägg och cocacolalight! hatar smulor
Idag var jag på nöjsamt humör, den roligaste kunden jag såg idag var palsternack-tanten, jag trodde sandra skulle flyga i taket :D hahahahah fan vad det var kul. det är fortfarande kul, jag småskrattar bara jag tänker på det :D Men det är ganska internt så blir inte så intressant att återberätta för er :D

helt slut i kroppen meed. fast det gick ju fan fort idag ändå nu när jag tänker efter. en jobbdag till bara sen är jag ledig på fredag :D  me like.
Det händer fan inget, ligger och nördar på facebook som alltid. det är så soft. ska man ens erlkänna att man tycker det liksom? ja ja . Vi hörs väl imorrn, måste sova
bäddade rent igår så nu är min sänge dubbelt så nice. skulle lätt kunna liggar här en vecka!

sugen på svart hår igen också
fast på den där bilden var jag tjock, ful, och typ 16 år.  men whatever


haha så nöjd jag ser ut. var nog drunk på vin.


Men när jag tänker efter ska jag nog vara blond&galen. jag gillar det! GONATTTT

nya bikninin blandannat

Sitter och lyssnar på den här låten
 
Jag gillaren!!!!!
Blev till att jobba typ 10-18 idag istället för stängning, jag gillade nog det också nu när jag tänker efter, det var nice!
Åt lunch med sandra, jimmy och jimmyslillebror på nian, fick åka Jannes bmw dit. nöjd :D Blev kelly clarksson i bilen också såklart!
Fick största påskägget av jobbet idag också, så jag är nöjd nöjd nöjd. ordet nöjd sammanfattar min dag hittils. hade sönder en burk med jordnötssmör, trodde den var gjord av plast men var visst glas, fick en glasbit i tån. det gjorde ont!
melinda satte nå griller i huvet på mig att ta en sista minuten, Hon får mig alltid att vilja resa bort, haha. appropå det har min hm beställning kommit, den innehåller blandannat denhär bikinin


den är såååååååååååååå fin.
här är skorna jag köpte i stockholm, kass bild men whatever

 
ser ut som min spegel är jätteskitig, haha men det är den faktiskt inte!!!!!!
Nä ska ut på snabbpromenix, återkommer.
hej

sunshine

godmorgon solen!
har inte så mycket mer att säga. klippte nyss av ett par asgamla lee-jeans til ankel-längd, blev assnyggt.
Till sommaren får dom bli shorts!
Fast det är långt kvar till sommaren, säger jag bara för att vara allmänt negativ.
har lite ärenden att ta itu med på stan idag, ska förbi bibblan och tandis. sen ska jag ha ny mobillucka åh!
 :D
catching.
Börjar jobba tre, mamma kom hem nu, ska äta lunch närsom.

Är det någon som sett min foundation? :(


hahaha


vacker bild



haha det här mina vänner är en vacker bild. visst BJ?

sweet like sugar



gonatt sockerbitar!


låg i sängen och var allmänt nöjd, låg med knäna upp så jag lutade datorn däremot, jag råkar röra mig, och datorn faller framåt, rakt i ansiktet på mig och kanten på skärmen träffar min läpp, gjorde jäkligt ont och jag kommer säkert ha svullen överläpp imorrn :D haha jag orkar inte den oturen.

För övrigt så vill jag att veckan ska flyga, men ändå inte, den kommer nog bli ganska soft. :) ska jobba alla dagar utom fredag.. . sjukt bra vecka ur jobb-perspektiv, får betalt för 63 timmar. nice liksom. kan man handla många fina klänningar för ;) fått hem min beställning från nelly.com nu iallfall, fick den i fredags, kunde ha allt och det var superfint, så inga skor till dig therese. :)
Är ganska trött, men det är så jobbigt när det blir mörkt, ska kolla på madicken tror jag, madicken helar allt.


you've taken my breath away


tessi 20 ååår

grattis bästa thereeeeeeeeeeeeese på din dag!!!!!!!


galet att du är så gammal :D


Eftersom jag inte kan fira dig så gör vi såhääär! låtsas att det är jag som sjunger



bästa du :)

bilder från igår

Hade bästa dagen igår med stockholm, lunch i solen med Krisitna på tacobar,  fotografering, nya skor och sen hem till gävle och då blev det  utgång med amanda! Det var verkligen en toppendag!!!!!!!!!!!!
gah. hangloose var tilloch med ganska nice, alla 90er var ju på studentkryssning, så det var många 89er ute :D kul det ju!!

kolla min vackra mamma va fin hon blev :D kan leta fram en bild på mig åh

 

tog en från samma session. asbra!


Nej hörrni, ska jobba klockan fyra och ligger fortfarande i sängen med jogging och trassligt hår. lär hetsa.


mot hufvudstaden

Nu bär det av mot stockholm, blir borta hela dagen, Ikväll blir det partaj och utgång med amanada.



jag är så avundsjuk på alla som ska på studentkryssningen idaaaaaaaaaaaaag

chillkrök

Har vart i andersberg hos frida med amanda och moa på chillparty, väldigt lyckat.
Jag åkte hem runt 1, ska ju upp snat :)


grattis CECILIA MOLINDEEEEEEER

Jag vill passa på att gratulera min bästa cecilia på hennes 20-ååårs daaaaaaag.
GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIS CIIIIIIIIIIIILLLAAAAAAAAN. Du är bäst pal :)






hoppas du får en underbar dag gumman min :)


dagens viktigaste





Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här dagen, har mest sovit faktiskt. Först jobbade jag såklart men det har ni ju liksom redan koll på, Kunderna var hemska idag, alla var på hugget, ganska underhållande såhär i efterhand. Tiden flög för mig idag :) Jag kom hem klockan 6 och gick och la mig i sängen och drog täcket över huvet fram tills klockan 8 då jag åt middag. jag va sååå slö. det får man vara ibland.
Jag är fortfarande slö, men kan nog inte somna än, ska kolla upp om det är något bra på tvn.
Sen från en sak till en annan vill jag tipsa om att lyssna på Melissa Horn, hon sätter liksom orden mitt i prick. Jättebraa artist tycker jag. fan att jag inte upptäckt henne förrän nu! Här får ni ett smakprov
Inte för att jag tror att någon orkar lyssna, ingen munter låt liksom, men ändå, den är ju inte dyster heller! kan återkomma med något svängigare någon annan dag om ni hellre vill det.


nej babes det här funkar inte längre, jag återkommer!


STAY TRUE TO YOURSELF

men godmorgon vänner



Jobba 7.45 - 16. wuhu
Känner mig lite halvtaggad faktiskt!

kväll

Kom på att jag inte hade så mycket mer att tillägga om igår, hade ganska kul på jobbet iallfall. Jobbade med sandra och Frida på golvet och det är ju liksom alltid trevligt.
Toppen
Nu har jag precis smällt i mig en apelsin, jag är hungriiig!
Har suttit ute i solen hela eftermiddagen, det var så skönt. Sen har jag varit ute och gått också, luv it
Mamma har åkt in på sjukhuset igen, fast det är inget allvarligt, dom ska bara ta lite prover och obsevera henne en natt eller två eftersom att hon har haft problem med svimmningar etc. läskigt, jag tycker så synd om henne!

Nä mat snart! Sen håller jag på åh styr fika med amanda. Tror det kommer gå!


fick plötsligt jävligt ont i huvet. ska ta ipren och gå upp och koka broccoli, för det tycker jag är så jävla nice. broccoli alltså.


HEEEY SUNSHINES!!! ...


HEEEY SUNSHINES!!!
tänkte bara lämna ett avtryck så att ni ser att jag lever, kika in senare ikväll så ska jag skriva ett mer utförligt inlägg ;)
Ska ut och sola nu, skönt att sitta i lä på baksidan.
Jaja blev bra kväll igår med film hos martin med kongen och wachen, sen sov jag kvar i bomhus :)! meeen, jag kan ta mer om det sen.
solong suckers


Ska träffa bästa kristina på lördag! 





RSS 2.0